top of page

Retourneren

Natuurlijk kan je een product retourneren. Laat ons dit dan weten binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Om te kunnen retourneren, moet het product ongeopend zijn en in dezelfde conditie als bij ontvangst, d.w.z. ongebruikt en in originele verpakking. Na ontvangst zullen wij het bedrag van het geretourneerde product zo snel mogelijk terugbetalen.

Een retour versturen
Indien je een bestelling wil retourneren, stuur dan een mail naar contact@soyaliciously.com. Vermeld hierbij je naam en je bestelnummer. Vervolgens bezorgen wij je een verzendlabel met instructies over hoe je het product kan terugsturen. Vergeet bij het terugsturen ook niet om de originele pakbon of een zelfgemaakte briefje met daarop het bestelnummer toe te voegen aan de verzenddoos. De verzendkosten van de retourzending dien je zelf te betalen.
 

Producten die teruggestuurd worden zonder ons dit vooraf te melden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. 
 

Terugbetaling
Als je retour na controle is geaccepteerd, wordt je binnen de 14 dagen terugbetaald via de betaalmethode die gebruikt is voor de bestelling. Het kan even duren voordat je bank of credit card de terugbetaling verwerkt heeft. Mochten we je retourzending onverhoopt toch niet kunnen  aanvaarden (bv. omdat de verpakking geopend is), dan laten we je dit uiteraard weten.
 

Beschadigde of verkeerd geleverde producten
Voor we je bestelling aan de vervoerder bezorgen, controleren we de producten op schade.  Mocht het toch gebeuren dat je een beschadigd of foutief product van ontvangt, stuur dan binnen een termijn van 2 dagen na ontvangst een mail naar contact@soyaliciously.com. Vermeld hierbij steeds je naam en je bestelnummer. Voeg tevens steeds een aantal foto’s van het desbetreffende product toe. 

bottom of page